Hoe lang duurt verzending Zalando?

Zalando is een van de grootste online winkels in Europa en biedt een breed scala aan producten, waaronder kleding, schoenen, accessoires en sportartikelen. Het bedrijf heeft een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om klantenservice en snelle verzending. Maar hoe lang duurt verzending bij Zalando eigenlijk?

Standaard verzending

Als je bij Zalando bestelt, kun je kiezen uit verschillende verzendopties. De standaard verzending is gratis voor bestellingen boven de € 24,90 en duurt meestal 2-4 werkdagen. Als je bestelling minder dan € 24,90 bedraagt, betaal je € 3,95 voor de verzending. Het is belangrijk om te weten dat de levertijd kan variëren afhankelijk van het land waar je woont en de beschikbaarheid van het product dat je hebt besteld.

Express verzending

Als je je bestelling sneller wilt ontvangen, kun je kiezen voor de express verzending. Deze optie kost € 9,95 en je ontvangt je bestelling binnen 1-2 werkdagen. Houd er rekening mee dat deze optie niet beschikbaar is voor alle producten en dat de levertijd kan variëren afhankelijk van het land waar je woont.

Avondlevering

Als je overdag niet thuis bent, kun je kiezen voor de avondlevering. Deze optie kost € 1,95 extra en je ontvangt je bestelling tussen 18.00 en 21.00 uur. Houd er rekening mee dat deze optie alleen beschikbaar is voor bepaalde postcodes en dat de levertijd kan variëren afhankelijk van het land waar je woont.

Retourneren

Als je niet tevreden bent met je bestelling, kun je deze binnen 100 dagen retourneren. Het retourneren is gratis en je kunt het product terugsturen via een postkantoor of een ophaalafspraak maken met Zalando. Zodra Zalando je retourzending heeft ontvangen, wordt het aankoopbedrag binnen enkele dagen teruggestort op je rekening.

Conclusie

Zalando biedt verschillende verzendopties aan, waaronder standaard verzending, express verzending en avondlevering. De standaard verzending is gratis voor bestellingen boven de € 24,90 en duurt meestal 2-4 werkdagen. Als je je bestelling sneller wilt ontvangen, kun je kiezen voor de express verzending. Deze optie kost € 9,95 en je ontvangt je bestelling binnen 1-2 werkdagen. Als je overdag niet thuis bent, kun je kiezen voor de avondlevering. Deze optie kost € 1,95 extra en je ontvangt je bestelling tussen 18.00 en 21.00 uur. Het retourneren is gratis en je kunt het product binnen 100 dagen retourneren. Zalando heeft een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om klantenservice en snelle verzending, dus je kunt erop vertrouwen dat je bestelling snel en veilig bij je wordt afgeleverd.

Plaats een reactie