Hoe lang duurt verzending Shein?

Shein is een online winkel die zich richt op mode en accessoires voor vrouwen, mannen en kinderen. Het bedrijf is gevestigd in China en heeft een wereldwijd bereik. Veel mensen vragen zich af hoe lang het duurt voordat hun bestelling van Shein wordt geleverd. In dit artikel zullen we deze vraag beantwoorden en meer informatie geven over de verzending van Shein.

Verzendopties van Shein

Shein biedt verschillende verzendopties aan, afhankelijk van het land waarin je woont. De meest voorkomende verzendopties zijn:

 • Standaard verzending
 • Express verzending

Standaard verzending is de goedkoopste optie en duurt meestal tussen de 7 en 15 werkdagen. Express verzending is duurder, maar de bestelling wordt sneller geleverd, meestal tussen de 3 en 7 werkdagen.

Verzendtijd per land

De verzendtijd van Shein kan variëren afhankelijk van het land waarin je woont. Hieronder vind je een overzicht van de geschatte verzendtijden per land:

 • Nederland: 7-15 werkdagen
 • België: 7-15 werkdagen
 • Duitsland: 7-15 werkdagen
 • Verenigd Koninkrijk: 7-15 werkdagen
 • Verenigde Staten: 6-10 werkdagen
 • Australië: 7-15 werkdagen
 • Canada: 7-15 werkdagen
 • Frankrijk: 7-15 werkdagen
 • Spanje: 7-15 werkdagen

Houd er rekening mee dat deze verzendtijden slechts schattingen zijn en dat de daadwerkelijke verzendtijd kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de drukte bij de douane en het weer.

Tracking van je bestelling

Als je een bestelling plaatst bij Shein, ontvang je een trackingnummer waarmee je de voortgang van je bestelling kunt volgen. Dit trackingnummer wordt meestal binnen 3-7 werkdagen na het plaatsen van je bestelling verstrekt. Je kunt het trackingnummer invoeren op de website van de vervoerder om de status van je bestelling te bekijken.

Retourneren van je bestelling

Als je niet tevreden bent met je bestelling van Shein, kun je deze retourneren voor een terugbetaling of omruiling. Je moet de retourzending binnen 30 dagen na ontvangst van je bestelling aanvragen. Shein biedt gratis retourzendingen aan voor bestellingen die zijn geleverd in de Verenigde Staten, Canada, Australië, het Verenigd Koninkrijk en de meeste Europese landen. Voor andere landen zijn de retourkosten voor eigen rekening.

Conclusie

De verzendtijd van Shein varieert afhankelijk van het land waarin je woont en de verzendoptie die je kiest. Over het algemeen duurt standaard verzending tussen de 7 en 15 werkdagen en express verzending tussen de 3 en 7 werkdagen. Houd er rekening mee dat deze verzendtijden slechts schattingen zijn en dat de daadwerkelijke verzendtijd kan variëren afhankelijk van verschillende factoren. Als je niet tevreden bent met je bestelling, kun je deze retourneren voor een terugbetaling of omruiling.

Plaats een reactie