Hoe lang duurt verzending bij Shein?

Shein is een online winkel die zich richt op mode en accessoires voor vrouwen, mannen en kinderen. Het bedrijf is gevestigd in China en heeft een wereldwijd bereik. Veel mensen vragen zich af hoe lang het duurt voordat hun bestelling van Shein wordt geleverd. In dit artikel zullen we deze vraag beantwoorden en meer informatie geven over de verzending bij Shein.

Verzendopties bij Shein

Shein biedt verschillende verzendopties aan, afhankelijk van het land waarin je woont. In Nederland zijn er twee verzendopties beschikbaar:

  • Standaard verzending
  • Express verzending

De standaard verzending is gratis voor bestellingen boven de €39 en duurt meestal tussen de 7 en 15 werkdagen. Voor bestellingen onder de €39 wordt er €4,99 in rekening gebracht voor de standaard verzending. De express verzending kost €12,99 en duurt meestal tussen de 5 en 7 werkdagen.

Verwerkingstijd bij Shein

Voordat je bestelling wordt verzonden, moet deze eerst worden verwerkt. De verwerkingstijd bij Shein kan variëren, afhankelijk van het artikel dat je hebt besteld en de drukte bij het bedrijf. Over het algemeen duurt de verwerkingstijd tussen de 1 en 3 werkdagen.

Levertijd bij Shein

De levertijd bij Shein is afhankelijk van de verzendoptie die je hebt gekozen en het land waarin je woont. Zoals eerder vermeld, duurt de standaard verzending meestal tussen de 7 en 15 werkdagen en de express verzending tussen de 5 en 7 werkdagen. Het kan echter voorkomen dat de levertijd langer is dan verwacht, bijvoorbeeld als gevolg van vertragingen bij de douane of het transportbedrijf.

Tracking van je bestelling

Als je een bestelling plaatst bij Shein, ontvang je een trackingnummer waarmee je de status van je bestelling kunt volgen. Dit trackingnummer wordt per e-mail naar je gestuurd zodra je bestelling is verzonden. Je kunt het trackingnummer ook vinden in je account op de website van Shein.

Retourneren bij Shein

Als je niet tevreden bent met je bestelling of als er iets mis is gegaan tijdens de verzending, kun je je bestelling retourneren naar Shein. Het retourbeleid van Shein verschilt per land, dus het is belangrijk om de voorwaarden te controleren voordat je een bestelling plaatst. In Nederland kun je je bestelling binnen 30 dagen na ontvangst retourneren. Je kunt ervoor kiezen om je geld terug te krijgen of om een tegoedbon te ontvangen voor de website van Shein.

Conclusie

De verzending bij Shein duurt meestal tussen de 7 en 15 werkdagen voor standaard verzending en tussen de 5 en 7 werkdagen voor express verzending. De verwerkingstijd van je bestelling is tussen de 1 en 3 werkdagen. Als je je bestelling wilt retourneren, kun je dit binnen 30 dagen na ontvangst doen. Shein biedt een trackingnummer aan waarmee je de status van je bestelling kunt volgen. Het is belangrijk om het retourbeleid van Shein te controleren voordat je een bestelling plaatst.

Plaats een reactie