Hoe lang duurt de film After We Fell?

After We Fell is de derde film in de After-reeks, gebaseerd op de gelijknamige boeken van Anna Todd. De film is geregisseerd door Castille Landon en geproduceerd door Voltage Pictures. De hoofdrollen worden vertolkt door Josephine Langford en Hero Fiennes Tiffin. De film is inmiddels uitgebracht en fans zijn benieuwd naar de duur van de film. In dit artikel geven we antwoord op de vraag: hoe lang duurt de film After We Fell?

De duur van de film

De film After We Fell heeft een speelduur van 108 minuten. Dit is iets langer dan de vorige film, After We Collided, die een speelduur had van 105 minuten. De film is geschikt voor kijkers vanaf 12 jaar en ouder.

Over de film

After We Fell is het derde deel in de After-reeks en volgt het verhaal van Tessa Young en Hardin Scott. In deze film worden de twee geconfronteerd met nieuwe uitdagingen en obstakels in hun relatie. Tessa moet leren omgaan met haar nieuwe baan en de druk die dit met zich meebrengt, terwijl Hardin worstelt met zijn verleden en zijn relatie met zijn vader.

De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Anna Todd en is geschreven door Sharon Soboil. De cast bestaat uit Josephine Langford als Tessa Young en Hero Fiennes Tiffin als Hardin Scott. Andere castleden zijn onder andere Chance Perdomo, Carter Jenkins en Mira Sorvino.

De film is geproduceerd door Voltage Pictures en gedistribueerd door Open Road Films. De film is uitgebracht in verschillende landen, waaronder de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Nederland.

Reacties van fans

De release van After We Fell heeft veel reacties op social media teweeggebracht. Fans van de boeken en de films zijn enthousiast over de nieuwe film en kunnen niet wachten om deze te zien. Veel fans hebben de film al gezien en delen hun mening op social media.

Sommige fans zijn blij met de ontwikkeling van de relatie tussen Tessa en Hardin, terwijl anderen teleurgesteld zijn over bepaalde veranderingen ten opzichte van het boek. Over het algemeen zijn de reacties positief en wordt de film geprezen om de acteerprestaties van de cast en de visuele effecten.

Conclusie

De film After We Fell heeft een speelduur van 108 minuten en is geschikt voor kijkers vanaf 12 jaar en ouder. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Anna Todd en volgt het verhaal van Tessa Young en Hardin Scott. De film is geproduceerd door Voltage Pictures en gedistribueerd door Open Road Films. Fans zijn enthousiast over de nieuwe film en delen hun mening op social media.

Ben jij benieuwd naar de film After We Fell? Ga hem dan snel bekijken in de bioscoop of op een streamingdienst!

Plaats een reactie